skip to content
  • Ad Jochems Installatietechniek
  • Bij Marieke de kapper
  • De Zwarte Kraanvogel Tai Chi Tao
  • Wisselkom belastingadviseurs
  • nuiten groffen uitvaartzorg
  • Het wagenhuis
  • fysio affectum
  • Levenslust boerderij voor zorg en welzijn
  • Autobedrijf Kivano

Camping Mattenburg in nieuwe handen

Administrator (admin) on Apr 10 2021

Camping mattenburg heeft een nieuwe eigenaar.

April 2021:  Camping Mattenburg heeft nieuwe eigenaar 

7 jaar geleden prulde ondergetekende voor de lol nog dit plaatje in elkaar. De camping bestond toen 50 jaar. Maar dat terzijde.

 

camping mattenburg

 

Onlangs is de camping overgedragen aan een nieuwe eigenaar die de camping een upgrade wil geven, een ander aanzien. De dorpsraad heeft eind vorig jaar, al in een vroeg stadium, een gesprek gehad met de nieuwe eigenaar. Deze nieuwe eigenaar heeft ook op het Sunclasspark een aantal huisjes aangekocht. Door hen is nu op het Sunclasspark, wat vooralsnog de bestemming ‘arbeidsmigranten’ behoudt, een ‘conciërge’ aangesteld die onderhoudswerk doet en toezicht heeft op het park. We hopen dat de ‘upgrade’ voor eenieder positief uitpakt.

 

Graag spreken we een dankwoord uit aan de Familie Schreurs! Ons dorp heeft lang genoten van het harde werk wat ze hebben gedaan op Camping Mattenburg. Daarbij denken we natuurlijk ook nog aan de tijd dat het zwembad open was. Dag en nacht werd er door hen gewerkt om het een ieder naar de zin te maken. Helaas was er ook tegenslag door o.a. natuurlijke invloed op het zwemwater waardoor het soms dicht moest. Ook waren er recreanten die niet meer in staat waren om hun eigen chalet goed te onderhouden, vaak herstelde Johan dan ook nog zelf de grootste ongemakken.

Maar zoals overal is er ook hier voor- en tegenspoed. Ondanks dit werkte de familie stug door en deden ze wat in hun macht was. Contacten met de familie Schreurs zijn door ons altijd als prettig ervaren. Als het nodig was, wisten we elkaar te vinden. Ze omarmde ook de plannen die er zijn m.b.t. een toekomstvisie gericht op recreatie. We hebben bijzonder veel bewondering voor hun prestaties. Nu is de tijd gekomen dat Johan en Elly kunnen gaan genieten van vrije tijd. Angelique, samen met kinderen en vriend, een nieuwe weg inslaan. Veel geluk en dank voor jullie bijdragen aan ons mooie dorp en bewoners.

 

Dorpsraad Nieuw-Vossemeer.  NP

Terug

Kalender Nieuw-Vossemeer:

<    Oktober 2021    >
MaDiWoDoVrZaZo
 123
456789Verenigingsactiviteit c.v. ’t vosse-ol (alleen voor leden en familie)10
111213knutselen in de vossenburcht14Feestweekend NVS 75 jaar15Feestweekend NVS 75 jaar16Feestweekend NVS 75 jaar17Feestweekend NVS 75 jaar
18Sjoelmiddag1920Mosselen bij de KBO212223Ontspanningsmiddag met John Chimney24
2526272829Ledenvergadering 't Vosse-ol3031

Komende activiteiten:


Stuur uw activiteit of kopij, kort en bondig, kant en klaar in tekst, naar: redactie(at)4681(dot)nl
Eventueel voorzien van maximaal 3 afbeeldingen van 1000 pixels breed, 90% jpg kwaliteit.

 

facebook groep Nieuw VossemeerBesloten FB groep 4681 Nieuw-Vossemeer voor bewoners en oud bewoners van ons dorp

gemeente Steenbergen | nieuws en persberichten

last updated: za 13 2022 - 10:14
Up