skip to content
  • Ad Jochems Installatietechniek
  • Bij Marieke de kapper
  • De Zwarte Kraanvogel Tai Chi Tao
  • Wisselkom belastingadviseurs
  • nuiten groffen uitvaartzorg
  • Het wagenhuis
  • fysio affectum
  • Levenslust boerderij voor zorg en welzijn
  • Autobedrijf Kivano

Bewoners van camping Mattenburg worden gesommeerd hun spullen te pakken.

Administrator (admin) on Jan 14 2022

Bewoners van camping Mattenburg worden gesommeerd hun spullen te pakken.

14 januari 2022: Bewoners van camping Mattenburg worden gesommeerd hun spullen te pakken. 

Dik een jaar geleden is, door de fam. Schreurs, de camping verkocht aan Auperle Vastgoed uit Oude Tonge.  De heer en mevr. Schreurs (Johan en Elly) gingen van hun 'oude dag'  genieten en hun dochter (Angelique) zag  (door omstandigheden) steeds minder heil in het voortzetten van camping Mattenburg en bowlinghut/restaurant de Praeter. Dit wel met pijn in hun hart, er zaten vele jaren werk van bloed zweet en tranen in maar ook veel plezier en gezelligheid.    Maar het onverwachte aanbod van Auperle was voor hen een kans die ze niet konden laten liggen. 

 

Genoemde ondernemer liet bij aankoop van de camping weten Nieuw-Vossemeer als een 'ruwe diamant' te zien en beloofde er een mooie camping van te maken. Eerder al had dit bedrijf meerdere woningen op het Sunclasspark gekocht.  Recreatie zou volgens hen het hoofddoel worden van de gedanen aankopen.  De ' ruwe diamant'  zou bewerkt worden naar een mooi geslepen diamant.  Iets later kocht dezelfde ondernemer uit Oude Tonge via een openbare verkoop (hoogste bieder) ook 'De Sterke Duvel'  op de Hoogte in Nieuw-Vossemeer,  Zonder dat hij toen nog wist wat hij er mee ging doen (liet hij toen weten). Dit pand werd echter al snel doorgezet naar een relatie die er wel iets in zag om het café om te zetten naar wat appartementen. 

 

Enkele weken geleden waren er plots wat geruchten dat de camping misschien ook wel doorverkocht zou worden.  En het lijkt erop dat dit is gebeurd. 

Vandaag ontvingen de bewoners van de camping ('koud op hun dak')  onderstaand schrijven:

 

 

Aan de standplaatshouders
Van Camping Mattenburg

Heinenoord, 14 Januari 2021  (?)

Betreft: Sluiting camping op 1 Maart 2022

 

Geachte heer/ mevrouw,
Sinds de vorige verzonden brief zijn er ontwikkelingen die we met u delen:
- Het restaurant / bowlingbaan wordt per Januari 2022 gesloten tot nader order. Tevens is het niet mogelijk om dit pand te verzekeren.
- Het elektra-netwerk is afgekeurd en gevaarlijk en wordt 1 Maart afgesloten.

-Ook wordt het riool en infra aangepast naar de eisen van deze tijd. Dat betekend dat vanaf 1 Maart de straat open gaat zodat er geen verkeerbewegingen mogelijk zijn.
- De camping is niet te verzekeren in deze onderhoudstoestand. U staat op eigen risico.
Gezien bovenstaande: kunnen we niet anders besluiten dan de camping per 1 Maart 2022 te sluiten. Wij zullen u geen huurfactuur sturen voor dit jaar.
Ons is dringend geadviseerd PER DIRECT de camping te sluiten. Vanwege uw veiligheid en van kinderen en vakantiegangers is dit besluit genomen. Om u tegemoet te komen willen we u ruim 2 maanden de tijd te geven om uw opstallen te verwijderen van de camping. Dit betekend dat uw opstallen/ caravan voor 1 Maart verwijderd dient te zijn. Na 1 Maart start het sloopbedrijf met saneren en leeghalen van de camping. Alles wat er na die datum staat zal worden verwijderd. Voor degenen die vragen hebben verzoeken wij een mail te sturen naar info(at)avoned(dot)nl

 

Namens Directie Avoned Group BV.
Arjan Voorwinden
Directeur

 

Hier de brief in PDF zoals de redactie van 4681.nl deze vandaag  per E-mail  kreeg (door) gestuurd zonder begeleidend schrijven. 

 

De huidige campinggasten zijn zeer teleurgesteld en boos.  'Woorden in de brief zoals 'Om u tegemoet te komen' vielen helemaal verkeerd bij hen.   Op internet is te vinden dat Avoned zich o.a. bezig houdt met modulaire woningen.  Wordt vervolgd..

 

NP/4681
 

Terug

Kalender Nieuw-Vossemeer:

<    Juli 2022    >
MaDiWoDoVrZaZo
 123
45678910
11121314151617
18Sjoelmiddag192021222324
25262728293031

Komende activiteiten:


Stuur uw activiteit of kopij, kort en bondig, kant en klaar in tekst, naar: redactie(at)4681(dot)nl
Eventueel voorzien van maximaal 3 afbeeldingen van 1000 pixels breed, 90% jpg kwaliteit.

 

facebook groep Nieuw VossemeerBesloten FB groep 4681 Nieuw-Vossemeer voor bewoners en oud bewoners van ons dorp

gemeente Steenbergen | nieuws en persberichten

last updated: za 13 2022 - 10:14
Up