skip to content
  • Ad Jochems Installatietechniek
  • Bij Marieke de kapper
  • De Zwarte Kraanvogel Tai Chi Tao
  • Wisselkom belastingadviseurs
  • nuiten groffen uitvaartzorg
  • Het wagenhuis
  • fysio affectum
  • Levenslust boerderij voor zorg en welzijn
  • Autobedrijf Kivano

Hans van Linschoten vertegenwoordigt Nieuw-Vossemeer in Adviesraad Verkeer.

Administrator (admin) on Aug 26 2021

Hans van Linschoten vertegenwoordigt Nieuw-Vossemeer in Adviesraad Verkeer.

Hans van Linschoten vertegenwoordigt Nieuw-Vossemeer in Adviesraad Verkeer.

De nieuwe adviesraad Verkeer is op 1 juli vastgesteld. In de adviesraad zitten vertegenwoordigers uit alle kernen van de gemeente Steenbergen plus het buitengebied. Onder toeziend oog van een notaris zijn de leden door middel van een loting geselecteerd. De adviesraad zal het college gevraagd en ongevraagd adviseren over projecten die voortkomen uit het Gemeentelijk Verkeer en Vervoerplan (GVVP) en het Meerjaren Uitvoeringsplan (MUP). Wethouder Baartmans: “Ik ben blij dat zich zoveel kandidaten hebben gemeld en dat deze zeven heren zich in willen zetten voor een veilig verkeer en vervoer in onze gemeente. Ik had er natuurlijk ook graag een dame bij, maar de loting heeft zo beslist. Ik heb alle vertrouwen in deze adviesraad waarin alle leden hun eigen waardevolle ervaring en expertise meebrengen.”

 

Hans van Linschoten vertegenwoordigt Nieuw-Vossemeer: “Als adviesraad werk je met en voor de Gemeente Steenbergen. Prioriteiten en belangen zullen wisselen per kern en ik snap dat niet iedereen zijn zin kan en zal krijgen. Ik hoop op een leuke praktische en realistische samenwerking met de adviesraad, gemeente en burgers van onze gemeente.”

 

Adviesraad Verkeer Hans van Linschoten

 

De overige leden stellen zich  hieronder graag voor.

Roel Geers vertegenwoordigt Steenbergen: “Deze adviesraad krijgt een belangrijke rol bij de realisatie van het Gemeentelijk Verkeer en Vervoersplan (GVVP) en het Meerjarig Uitvoeringsplan (MUP). Vooral bij de voorbereiding van de gemeentelijke besluitvorming kan deze adviesraad belangrijk zijn als verbinding tussen de Steenbergenaren en de gemeente. Aan het vormgeven van deze verbinding wil ik graag een bijdrage leveren, juist omdat die verbinding de beste voorbereiding is voor de gemeentelijke besluitvorming.”

Henk Groenendijk vertegenwoordigt Welberg: “Ik ben nieuwsgierig en heb een pragmatisch kritische blik op projecten. Het credo ‘meten is weten’ zal ik regelmatig gebruiken in deze adviesraad. Luisteren is voor mij een groot deel van goede communicatie en ik hoop op goede discussies, samen de mouwen op te stropen en met elkaar aan de slag te gaan, altijd met een kwinkslag en een vleugje humor.”

Bernard Hack vertegenwoordigt Kruisland: “Als lid van de dorpsraad, vertegenwoordig ik Kruisland in de adviesraad Verkeer. De ervaringen die ik in mijn carrière van 44 jaar in het goederenvervoer heb opgedaan in binnen- en buitenland, helpen mij om mijn rol goed te kunnen vervullen in de adviesraad.”

Hubert Visser vertegenwoordigt De Heen: “In mijn werk kom ik nog wel eens bijzondere of gevaarlijke verkeerssituaties tegen. Ook mijn kinderen die elke dag naar school fietsen, maken ook regelmatig situaties mee die de aandacht verdienen. Daarnaast verandert onze gemeente continu, wat ook invloed kan hebben op het verkeer. Daarom vind ik dat wij als inwoners van Steenbergen mee moeten denken over hoe en waar in de toekomst de verkeersstromen moeten bewegen. Ik wil hier graag een bijdrage aan leveren voor een betere en vooral veiligere verkeerssituatie in Steenbergen.”

Harry Vlamings vertegenwoordigt Dinteloord: “Ik heb mij aangemeld voor de adviesraad Verkeer voor de veiligheid en rust voor de inwoners. Ik wil bijvoorbeeld graag een bijdrage leveren aan het ontlasten van Dinteloord van zwaar verkeer, zowel vrachtverkeer als landbouwverkeer. Ik kijk daarom met belangstelling uit naar een van de eerste projecten waar we ons over gaan buigen: de studies naar de rondwegen om Dinteloord en Steenbergen.”

Ton Waldschmit vertegenwoordigt het buitengebied: “In een vorige carrière ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als agent bij Bureau Verkeersongevallen en heb ik de impact van grote verkeersongelukken bij de nabestaanden of andere familie kunnen ervaren. Ik wil graag deelnemen aan de Adviesraad Verkeer omdat dit onderwerp mij na aan het hart ligt. Ik hoop dat ik een goede inbreng kan hebben in de Adviesraad en kijk erg uit naar een fijne samenwerking.”

Terug

Kalender Nieuw-Vossemeer:

<    Augustus 2022    >
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Komende activiteiten:


Stuur uw activiteit of kopij, kort en bondig, kant en klaar in tekst, naar: redactie(at)4681(dot)nl
Eventueel voorzien van maximaal 3 afbeeldingen van 1000 pixels breed, 90% jpg kwaliteit.

 

facebook groep Nieuw VossemeerBesloten FB groep 4681 Nieuw-Vossemeer voor bewoners en oud bewoners van ons dorp

gemeente Steenbergen | nieuws en persberichten

last updated: za 13 2022 - 10:14
Up