EHBO Nieuw-Vossemeer

ehboEHBO Nieuw-Vossemeer

Per adres: Marianne Jogchems
Lijsterbeslaan 10
4681 BA Nieuw-Vossemeer
0167 502830

m(dot)jogchems(at)zonnet(dot)nl

KVK-nummer:40281262

 

LOCATIE OPENBARE AED IN NIEUW-VOSSEMEER:

  • Fam. Rijk Stellingmolen 17 4681 CL Nieuw-Vossemeer
  • Sportpark De Danen en tennispark Assumburgweg 1 4681 RJ Nieuw-Vossemeer
  • Gemeenschapshuis De Vossenburcht Plein 1 feb. 1953 4 4681 AS Nieuw-Vossemeer

nw vossemeer hulpEen ongelukje zit in een klein hoekje en kan overal gebeuren. In en om het huis, in het verkeer, op het werk, bij evenementen, tijdens het sporten, tijdens vakantie. Als u meer wilt kunnen doen dan hard weg hollen of wachten tot er een dokter of ambulance arriveert, is een EHBO cursus onmisbaar. Hier wordt geleerd wat men moet doen maar ook wat men niet moet doen. De E.H.B.O.-vereniging Nieuw-Vossemeer start bijna jaarlijks met een nieuwe cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken. U hoeft daarvoor geen speciale opleiding, kennis of ervaring te bezitten.

 

Wij organiseren uiteraard ook herhalingslessen om de geldigheid van het EHBO diploma te behouden. Deze lessen dienen jaarlijks gevolgd te worden. Na het behalen van het diploma dienen de leden bij aanvang van het eerstvolgende seizoen te beginnen met vervolglessen.

 

Vraagt u vrijblijvend informatie op bovenstaand adres.
    
De EHBO-vereniging verleent o.a. ook eerste hulp tijdens evenementen in en om Nieuw-Vossemeer.


leden


2015: De EHBO hield dinsdag 24 maart 2015 haar jaarvergadering waarbij enkele mensen in het zonnetje werden gezet.
Zegert Gnade, Anja Gnade-Bosters, Charlien Heijboer, Naomi van Mierlo, Jolanda van Oers-van Pelt, Jan Saak en Remco Weterings haalde een diploma.  Gory de Keijzer, Bart Mees Jos Ooms, Jeroen Tol zijn 15 jaar EHBO’er,  Willem Schaap 20 jaar, Arts docent John Thier 25 jaar en Gonny Lengkeek-Moree zelfs al 50 jaar, zij ontving een mooie onderscheiding !