skip to content

Oranje vereniging / Koningsdag Nieuw-Vossemeer


logo oranje nieuw vossemeer npOranje vereniging Nieuw-Vossemeer
P/a Vicky Oostvogels
Zeelandweg West 2
4655 TR De Heen
0167 506090

website: https:// oranje.4681.nl
E-mail: oranje(at)4681(dot)nl


Jaarlijks treft u hier het programma voor koningsdag Nieuw-Vossemeer.

 

 

Koningsdag 2019

Programma 2023, Koningsdag Nieuw-Vossemeer:

 

9.00 uur  Verzamelen versierde fietsen bij de Vossemeren. 
9.30 uur  Vertrek versierde fietsen onder begeleiding van Semper Crescendo. 

 

Route: Start Vossemeren richting Schoolstraat. Schoolstraat – Simon Luymesstraat – AM de Jongstraat – Graaf van Beierenstraat – Johan de Knuytlaan – Lijsterbeslaan – Gerardus Mensstraat – AM de jongstraat – Rode Kruisstraat –Vossenburcht.  

 

10.15 uur (circa) Vindt het hijsen van de vlag plaats onder muzikale begeleiding van harmonie Semper Crescendo en aansluitend starten de kinderspelen.

 

Peuters & Onderbouw  
Ook dit jaar hebben we weer allerlei leuke spelletjes op het plein bij de Vossenburcht, waar de jongste kinderen op eigen initiatief kunnen spelen. Er is aan alles gedacht, verschillende spelletjes, knutselen, iets lekkers te eten en drinken én een springkussen. 
 
Middenbouw 
Voor deze groep hebben we, in de voorste zaal van de Vossenburcht, dit jaar een spannende escape room op het programma. Door allerlei verschillende opdrachten komen de kinderen erachter wat de code is om te ontsnappen! 
 
Bovenbouw 
Na het succes van vorig jaar, hebben we voor deze groep dit jaar weer een nieuwe GPS speurtocht door het dorp. Om deze tocht uit te kunnen voeren, is er per groepje 1 telefoon met internet nodig. Graag deze zelf 
meenemen, het gebruik van de telefoon is wel op eigen risico. De tocht start en eindigt bij de Vossenburcht.

 

Alle kinderen die aan de kinderspelen deelnemen, krijgen bij de afsluiting een bonnetje. Met dit bonnetje kunnen zij 's middags een ijsje halen, gesponsord door Marieke de kapper.
 
Middelbare school 
Geef je met een team van minimaal drie spelers op voor het beachvolleybaltoernooi dat 's middags zal plaatsvinden.  
 
Het Middag- en avondprogramma : 
13.00 uur aanvang beachvolleybaltoernooi op het Kreekplein

 

Een team moet minimaal bestaan uit 3 personen (meer mag altijd om te kunnen wisselen), aanmelden van je team kan via oranje(at)4681(dot)nl, of via één van de leden van de Oranjevereniging. Tijdens het toernooi is er ook een springkussen aanwezig voor de kinderen t/m de basisschoolleeftijd. Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt, maar wel onder toeziend oog en verantwoordelijkheid van ouders en/of verzorgers. Dit jaar hebben we gekozen voor een klein foodtruckfestival. Er zullen drie verschillende foodtrucks aanwezig zijn, zodat er voor ieder wat wils is. Er is een snackwagen waar je verse friet en snacks kunt halen, Wilhelmus voor een lekker ijsje en een smooker van de Smokey meatings. Hier kun je heerlijke langzaam gegaarde stukken vlees of een lekker broodje halen. Hier zijn geen kaarten voor nodig, je kan ter plekke afrekenen bij de betreffende foodtruck. 

 

Vanaf 18:00 uur zullen de dj's van de Jesa drive-in show weer zorgen voor gezellige muziek en tot de klok van 23:00 uur de tent weer op z'n kop zetten.

Deelname aan het beachvolleybaltoernooi is geheel gratis, komen kijken uiteraard ook.
Voor de inwendige mens is er een bar aanwezig, consumptiebonnen zijn in de tent te koop voor € 20,- per 10 stuks.

 

We hopen jullie te mogen begroeten op één van onze activiteiten tijdens Koningsdag 2023.

 


 

oranje 2

oranje 3

oranje 4

Up