Braderie ondanks warm weer toch geslaagd

Administrator (admin) on 11 Jun 2023

Braderie Nieuw-Vossemeer geslaagd

Nieuw-Vossemeer, 11 juni 2023, Braderie  ondanks warm weer toch geslaagd..

Braderie geslaagd ..

 

Het begon zaterdag al met een gezellig Darttoernooi op het kreekplein,  Jelle Feytel had een leuke club met mensen bij elkaar gebracht om fanatiek pijltjes tegen het bord te gooien. Vergezeld van heerlijke muziek en een drankje was het een geslaagd samen zijn. 


Op zondag 11 juni begon om 11.00 uur de Braderie. Vanwege het warm weer was de Stormbaan omgezet in een luchtkussen met glijbaan en waterbad. De kinderen genoten hier zichtbaar van. Op zich waren er natuurlijk wel iets minder bezoekers dan vorige edities, het warme weer maakte dat sommige kozen voor een bezoek aan het zwembad of strand. Maar de echte Vosse en Vossinne waren natuurlijk op de braderie. Op twee podia traden de dansers van Juf Roos uit Oud-Vossemeer op. Op die dansclub zitten overigens ook deelnemertjes uit Nieuw-Vossemeer. De dansers trokken veel bekijks met hun mooie en leuke shows.  En het zorgde natuurlijk ook nog voor extra publiek met Pappa's en Mamma's van de Overkant.   Beide podia werden ook betreden door de Slagwerkers van Slagwerkschool Brok uit Steenbergen. Ook hier werd van genoten. Vanaf 15.00 uur was het in de achterstraat Coverband RAIN en in de voorstraat onze lokale held Johnny Loco die gezelligheid brachten.  En dat was niet de enigste gezelligheid; Natuurlijk was het ook op het Gezelligste Terras van Nederland 'arstikke leutig' bij het Wagenhuis, alsook Bij Ons, waar Chrisje zijn vrolijke noten liet horen. 

Het aantal 'kramen' was dit jaar meer dan het jaar hiervoor. Er was voor ieder wel iets te vinden.  Wel ontbraken enkele plaatselijke verenigingen dit jaar en was er geen Mode Show van Marieke. Maar zoals men weleens zegt 'Het kan niet altijd kermis zijn'.  Wellicht zijn die volgend jaar weer wel van de partij. Want willen we ons dorpje levendig houden dan hoort daar toch ook een braderie bij.    Overigens dank aan de Stichting Culturele Producties die dit evenement jaarlijks organiseert.  Maar ook aan alle deelnemers en bezoeker natuurlijk.

Foto's tref je hier:

Darttoernooi: https://photos.app.goo.gl/LeMXZNPaTJfasfqG8
Braderie: https://photos.app.goo.gl/9fUxRYqbvAXZdq6K7

 

Back